Recension – SUHADA NATURE Papaya & Green Tea Extracts serien

Här kommer min recension av de 4 produkter från Lidls eget märket Suhada NaturePapaya & Green Tea Extracts Body serien som jag skrev om här. Jag har valt att denna gång göra en samlad recension av de 4 produkterna i ett inlägg.

Ingredienserna i resp produkter finner ni i det första inlägget SUHADA NATURE Papaya & Green Tea Extracts serien.

Gemensam nämnare för Papaya & Green Tea Extract serien är att den har en ljuvlig frisk  doft av citrus med inslag av papaya och grönt te. En underbar sommardoft!

Shower Gel 250ml pris: 29,90 «» En ganska lätt gel som man inte behöver mycket av dock. Ger härligt lödder och ger en svalkande ren känsla.

Exfoliating Shower Gel 200 ml pris: 29,90 «» En lätt flytande gel med små korn som exfolierar milt. Passar mig perfekt då jag lätt får små sår (friktionssår) av de flesta  då de river allt för mycket. Huden känns mjuk och frisk efter en dusch med denna shower gel.

Body Lotion 250 ml pris: 39,90 «» En riktigt härlig bodylotion som trots att det är en lätt flytande lotion känns riktigt krämig mot huden.

DeoSpray 100 ml pris: 24,90 «» En liten dusch av denna deospray under vardera armhåla och du håller dig fräsch hela dagen.

Jag måste säga att jag är glatt överraskad över dessa produkter. Med tanke på att det är budget köp, når dessa produkter en otroligt hög kvalitetsnivå. De är dessutom certifierade enl riktlinjer från BDIH och Natrue.

Med tanke på ovanstående så får dessa 4 produkter Betyg 5/5

Share some blog love
  •  
  •  
  •  

One thought on “Recension – SUHADA NATURE Papaya & Green Tea Extracts serien

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.