Liebster Blog Awards

Jag fick en Liebster Blog Awards av Elisabeth på Beaututalk.

”Till Awarden hör en uppgift. Liebster är ett tyskt ord som betyder käraste och awarden utdelas endast till bloggar som har färre än 200 följare/prenumeranter. När man får utmärkelsen ska man göra följande:

Tacka den som gett till utmärkelsen och länka.

Skriv ner fem bloggar man vill lämna awarden vidare till och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem, och förhoppningsvis ger de ytterligare fem bloggare en award via sin egen blogg.”

Jag vill dock tillägga att det är naturligtvis upp till var och en om man vill föra utmärkelsen vidare eller ej och i så fall även antalet bloggar man väljer, inget tvång alltså.

Jag tycker att det passar perfekt att idag, Alla Hjärtans Dag, att föra vidare utmärkelsen till de jag har valt. Nu finns det ju så himla många fina bloggar, så det är jätte svårt att bara välja några enstaka. Men här kommer de 3 bloggar jag ger en Liebster Awards till:

Beyond Size 
Drivs av Thina Grotmark. Det hon skriver berör. Mode, insperation, tips mm. Hon kallar det själv för en fatshion-blogg. Hon slår ett slag för de osynliga Plus Size tjejerna med mottot ”Jag finns – Du finns”. Det hon förmedlar på sin blogg gör en regnig dag solig =)

DUO4 
DUO4 är en ekologisk salong som drivs av Ivan Valencia och Natalie Gilert. Det är otroligt inspirerande att läsa deras blogg. DUO4 jobbar enbart med Maria Åkerbergs Deep Skin produkter. Ivan är också med Maria Åkerberg på mässor mm och presenterar bl a en spektakulär makeupshow.

Loveko
Bloggen drivs av Jenny Jahn som är ägare till webbshopen Loveko.se som bara erbjuder sina kunder 100% rena naturliga råvaror. I bloggen ger hon tips och delar med sig av sina egna upplevelser i ekoanda.

Share some blog love
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 7 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.