Krämdeo i torrstick format – GreenLove

Jag har faktiskt tidigare bara testat en krämdeo och tyckte då att de vart lite smuligt och bökigt att applicera med fingrarna 😉 GreenLove har skapat en krämdeo i torrstick format =).

GreenLove ekologiskt fairtrade Deodorant
Lime Citrongräs – 20g ca pris 125 kr

Konsistens är fortfarande den samma som i en krämdeo men här i mer kompaktform som gör det lättare att applicera. Jag stryker lätt med stiftet under armarna, visst blir det lite smuligt men det jämnar man lätt ut genom att dutta försiktigt med stiftet över en gång till. Doften Lime Citrongräs är en härligt frisk doft och deon håller mig fräsch utan att kladda eller lukta för starkt.

Stiftet är på 20g, (jätte söt liten förpackning) så det är en perfekt storlek att ha med sig på t ex resa.

Ingredienser: Certif Ekologisk oraffinerad arrowrot pulver (Maranta arundinacea), Certif Ekologisk & Fairtrade certifierad Virgin kokosolja (Cocoslnucifera), Bikarbonat HELT utan aluminium, Certif Ekologisk Kallpressad Lime (Citrus aurantifolia ) Certif Ekologisk tea tree (Melaleuca alternifolia). Certif Ekologisk Citrongräs (Cymbopogon flexuosus). Innehåller naturligt från eteriska oljor:, Limonene,Geraniol, Citronellol, Eugenol.

Du hittar GreenLoves produkter bla hos Loveeko, eleven

bild: gogreenmakeup(jeanette)

Share some blog love
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 20 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.