Tropical Breeze Deostick från Desert Essence

Den här deodoranten från Desert Essence innehåller bl a tea tree olja och trollhassel som ska verka bakteriedödande och ta bort svettdoft. Den är fri från aluminium, propylen glykol och alkohol.

deostick_desert_essence_
Doften är mycket mild med tropiska inslag. Deon är mjuk att applicera och snäll mot huden, irriterar inte, smular inte samt lämnar inga ränder på kläderna. Kan inte påstå att den håller direkt torrt men doften stannar kvar även om den avtar under dagen samt  blandar sig med svettdoft. På mig fungerar den tyvärr dock inte speciellt bra.

Desert Essence Tropical Breeze Deostick –  70 ml ca pris 89 kr

deostick_desert_essence

 

Innehåll/INCI: Propanediol, Glycerin, Water (Aqua), Sodium Stearate, Zinc Ricinoleate, Polyglyceryl-3 Caprate, Natural Fragrance (Parfum), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Zea Mays (Corn) Starch, Sucrose Cocoate, Silica, Allantoin

 

Share some blog love
  •  
  •  
  •  

One thought on “Tropical Breeze Deostick från Desert Essence

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.