Ansiktsvård med tropisk doft av banan, kokos och ananas.

Det beskriver hur Nonique Tropical Serie doftar. Här är en recension av Tropical ansiktskräm samt Tropical rengöringkräm. Tycker man om ovanstående dofter är Nonique Tropical en höjdare.

Gemensamt för dessa två produkter är att de innehåller bl a Nonifrukt, aloe vera, kokosolja,sheasmör, kakaosmör och babassuolja (frön från babassu palm). De har en härlig doft med tropisk inslag av kokos, banan och ananas.

tropical_face_r

Nonique Tropical Face Wash Cream (100 ml ca pris 79 kr) innehåller ananas, vilket ger den en lite friskare doft. Konsistens känns krämig och appliceras på fuktat ansiktet, masseras in lätt och sköljes sedan av. Ger huden en ren och mjuk känsla. Är mild mot huden.

Ingredienser/INCI: Aqua, Cetearyl alcohol, Butyrospermum parkii butter* (organic shea butter), Glycerin, Caprylic/capric triglyceride, Cocos nucifera oil* (organic coconut oil), Theobroma cacao seed butter* (organic cacao butter), Alcohol, Sodium cetearyl sulfate, Orbignya oleifera seed oil* (organic babassu oil), Parfum**, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Squalane, Xanthan gum, Tocopherol, Lactic acid, Limonene**, Helianthus annuus seed oil (sunflower oil), Linalool**, Morinda citrifolia fruit extract* (organic noni fruit), Citral**, Aloe barbadensis leaf juice powder* (organic aloe vera), Geraniol**, Ananas sativus fruit extract* (organic pineapple), Morinda citrifolia leaf extract* (organic noni leaf). * = ekologisk, ** = naturliga eteriska oljor

tropical_face_c

Nonique Tropical Face Care Fluid (50 ml ca pris 129 kr) innehåller bananextrakt vilket gör att den luktar ganska mycket banan. Doften avtar efter en stund men  passar nog bättre till en kroppskräm än i ansiktet enligt mitt tycke. Ansiktskrämen är dock väldigt mild och irriterar inte den känsliga huden i ansiktet. Den har en krämig konsistens och ger bra med fukt och känns mjukgörande.

Ingrediencer/INCI: Aqua, Cocos nucifera oil* (organic coconut oil), Glycerin, Cetearyl alcohol, Caprylic/capric triglyceride, Glyceryl stearate citrate, Glyceryl stearate, Orbignya oleifera seed oil* (organic babassu oil), Theobroma cacao seed butter* (organic cacao butter), Butyrospermum parkii butter* (organic shea butter), Helianthus annuus seed oil* (organic sunflower oil), Prunus amygdalus dulcis oil* (organic sweet almond oil), Alcohol, Parfum**, Xanthan gum, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Squalane, Tocopherol, Lactic acid, Morinda citrifolia fruit extract* (organic noni fruit), Linalool**, Aloe barbadensis leaf juice powder* (organic aloe vera), Musa sapientum fruit extract* (organic banana), Limonene**, Geraniol**, Citral**, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate**. * = ekologisk, ** = naturliga eteriska oljor

Certifierad: BDHI & VEGAN

Nonique hittar du bl a i deras egen webshop och hos jordklok.se

signatur

Share some blog love
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.