Krämigt ansiktsrengöringsskum från MuLondon

En riktigt krämig ansiktsrengöring i skumform från MuLondon – Award-winning natural skincare, hand-made in London UK. En bra pumpdoserare som ger en riktigt krämig klick i handen. Eftersom formulan är koncentrerad så behövs väldigt lite skum vid varje tvätt. När man applicerar den (på fuktad hud) så känns den mjuk som vispad grädde.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Den känns aldrig kladdig och rengör huden riktigt bra med att ta bort smuts och makeup. Sköljs bort med ljummet vatten. Unvik dock att få denna tvålen i ögon då det kan svida till ordentligt. Tycker att den här typen av rengöring passar väldigt bra nu på sommaren då det är varmt och en lättare rengöringsprodukt kan användas. Kan ibland kännas en aning uttorkande på vissa hudpartier. Den här skumrengöring passar perfekt till att använda som rakkräm eftersom den är riktigt krämig och behaglig. Även till händer och kropp.

Jag valde varianten neutral vilken är helt utan eteriska oljor och dofter. Den innehåller bl a jojobaolja och rosmarin. Passar alla hudtyper speciellt känslig hy. Rengöringen är vegan. MuLondon hittar du hos Natures Beauty.

MuLondon Organic Fragrance Free Foaming Face Wash – 150 ml ca pris 159 kr

 mulondon.organic_fragrancefree_ foamingfacewash

Ingredienser: Aqua (Vatten), kalium Sunflowerate (förtvåladesolrosolja) *, kaliumkokoat (förtvålad Kokos Olja) *, Glycerin(vegetabilisk, naturligt förekommande) *, kaliumklorid,kaliumcitrat (kaliumsalter), Simmondsia Chinensis(Jojobaolja) * , Rosmarinus Officinalis (Rosmarin extrakt)* )*Denotes Certified Organic Ingredients.

In English:  From award-winning natural skincare, handmade in London UK; MuLondon,  a real creamy foam face wash that feels like whipped cream when applied on your skin. It is also excellent as a shave cream as well as for hands and body wash.

jeanette

Share some blog love

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.