Lite nytt i sminkväskan

eyes

UNE Beauty Eyes Only Mascara brun   
UNE Beauty Ögonpenna/kajal S13 brun–lattefärgad nyans
INIKA Eye-Liner Peacock blue

Lily Lolo

Lily Lolo pressat rouge Just Peachy Lily Lolo BB Cream Foundation Light

rms beauty face

rms beauty un-cover up concealer/foundation #11
rms beauty Living Luminizer 
rms beauty lip & skin balm Vanilla

Alltid kul att testa på lite nya produkter även om de gamla favoriterna får hänga med i bakgrunden 

jeanette

Share some blog love
 •  
 •  
 •  

4 thoughts on “Lite nytt i sminkväskan

 1. Andrea says:

  Åh, jag ser fram emot en recension av Lily Lolos bb-kräm!

  Har också varit nyfiken på RMS un cover-up men inte vågat beställa eftersom alla nyanserna tydligen har gula undertoner plus att jag har varit väldigt osäker på nyanserna. #11 ser ändå rätt ”mörk” ut…?

  • jeanette says:

   Andrea: Ja RMS, un cover-up har gula undertoner. #11 ser mörk ut och passar mig rätt så bra som oftast har ’medium nyans’ på de flesta foundation, trots den gula undertonen. Det finns även en nyans ljusare, som skulle bli för ljus på mig, dock har den också en gul underton. Det allra bästa tycker jag är att om man kan testa i butik eller ev beställa prover innan man köper full storlek.

   Lily Lolos BB kräm kommer jag snart att lägga upp en recension av. Men jag kan redan nu säga att jag är väldigt förtjust i den =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + åtta =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.