25 april 2024

Jeanettes gröna favoriter 2014

Här har jag tagit fram produkter som jag använt regelbundet under det gångna året. Det blir en blandning av nya och gamla favoriter.

Ansikte

Olive Cleansing Milk [Maria Åkerberg] Uppfriskande, mild och rengör bra utan att irritera huden.
Eye Makeup Remover Milk [Maria Åkerberg]. Effektiv och skonsam, en favorit i repris.

Ansiktsoljan som troget har varit med dagligen under 2014 är Organic Argan Oil. Det har gått åt några flaskor av denna under året 😉 Halvfet olja som passar lika bra till ansikte som kropp speciellt vid eksem.

Eye Cream More [Maria Åkerberg] ett måste morgon och kväll. Optimalt skydd för den känslig huden runt ögon.

Face Cream No3 [Moonsun Organic of Sweden] Är krämig, ger både fukt och fett, doftar ljuvligt av lindblom och neroli.

Kropp och Hår

Hair & Body Shampoo Rosemary [Maria Åkerberg] en multiprodukt för hår & kropp.

Body Lotion Lemon Merengue [Ella’s Botanical] En riktigt härlig kroppslotion som känns krämig. Doften påminner om citronfromage men inslag av vanilj.

Candy Mint Foot Cream [Deep Steep] Riktigt krämig och med härlig polkagrisdoft! Ger svalka till fötter och ben samt håller dem mjuka.

Super Protecting Hand Cream [Balance Me] Lite fetare handkräm som har en kryddig doft med inslag av patchouli.

Deo roll-on Sport (heter nu Deo for Men) [Rosenserien] En deo som håller måttet mycket bra. Doften är sportig och unisex.

Schampo med Arganolja [Rosenserien] samt Hair & Body Shampoo Rosemary [Maria Åkerberg]. Båda fungerar perfekt utan att behöva använda balsam efter.

Oparfymerat

Kräm för torrisar [Naturligtvis] En multikräm för hela kroppen!
All-Over Wash No Perfume Baby [Urtekram] Extra bra när huden inte vill tåla något med doft 😉 En mycket mild, lätt duschgel som fyller sin funktion och torkar inte ut.

Makeup

makeup

Expert Face Brush [Real Techniques] perfekt att applicera både flytande och kompakt foundation med.

Foundation/concealer där toppar Maria Åkerbergs flytande foundation i nyanserna Cold och Natural. Cold passar perfekt för att applicera först för att dämpa ner rodnader och ytliga blodkärl. Kan användas ensam om man vill ha lite blekare ansiktsfärg. Jag blandar Cold & Natural och har hittat nyansen som jag trivs bra med. Vårdande för huden samtidigt.

Ögonpenna/kajal Cold Dark Brown [Maria Åkerberg] – en favorit som hänger med från år till år, är inne på min tredje penna under 2014 nu =). Jag har dessutom nyligen upptäckt att just den nyansen passar väldigt bra till att markera mina ögonbryn med.

UNEs mascara är fortfarande en stor favorit. Håller bra och är lätt att ta bort =) Brun nyans har varit årets favorit.

Mineralfoundation [℅ Mineralsmink] i nyansen naturligt mellan är också en makeup produkt som troget hänger med, en favorit i repris =) Nu använder jag den mest som ett puder ovanpå flytande foundation vid behov.

In English: Above you’ll find a summary of my favorites from 2014. A mix of new and old favorites!

Share some blog love

En tanke på “Jeanettes gröna favoriter 2014

  1. Kul att läsa om din favoriter! Ser att det finns många Maria Åkerberg-produkter med på listan, det är ju ganska stabilt och håller hög lägstanivå tycker jag det verkar som, utifrån det jag provat. Kul med ett svenskt och därmed lokalproducerat märke också. Krämen från Moonsun verkar ljuvlig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.