19 april 2024

Daisy Beauty Expo 2015

dasibeautycollage

Premiär av Daisy Beauty Expo 2015 – en press och bloggmässa anordnad av Daisy Beauty. Välplanerat in i detalj, bara valet av lokalen Lundqvist & Lindqvist Tändstickspalatset säger en hel del. Att få inleda det nya året med ett sådant här storslaget event borde nästan vara förbjudet!

bild Här kan man tala om fullspäckat program!!!!!

Mona från La Vie est Belle och jag var jag med på de tre första föreläsningarna samt den sista. Med ca en kvart paus mellan föreläsningarna blev det lite stressigt att hinna med att kolla runt bland utställarna.

Så mycket att hinna med! Sanningen är att jag inte hann med allt som jag ville. Tiden räckte liksom bara inte till! Trevliga utställare som tog sig tid och engagerade sig, gjorde att tiden gick alldeles för fort. Alltid roligt att träffa och samspråka lite med alla bloggare oavsett inriktning, vi har ju ett gemensamt intresse av just skönhet. Tänk er då 100 skönhetbloggare samt 30 olika utställare på en och samma plats! Gröna skönhetsbloggare som fanns på plats var Mona från La Vie est Belle, Sophie från Ekosmetika, Eyla från Naturligtvis Naturligt och jag =) Så kul att få träffa er alla samlade =) Träffade även på Tanja från Ekostil.

Här är lite bilder och sammanfattningar av en del av intrycket under dagen.

Pagro som har hand om REN samt det nya märket Kimovi fanns på plats med ett gulligt ballerina bord.

#dbexpo15 REN

Under föreläsning då Åsa från Pagro berätta om Ren och deras historia, filosofi mm nämndes även RENs senaste produkt som lanseras under februari, Instant Firming Beauty Shot. Ett gel serum med anti-ageing egenskaper som ger ett omedlebart lyft, slätar ut och fylller huden. Innehåller bl a hyaluronsyror.

KIMOVI är produkter som ska hjälpa i kampen mot torr hud såsom eksem, psoriasis, hårbottenproblem mm.

#dbexpo15 KIMOVI

Finns två oilka varianter en som är lindrande och lugnande samt en som är lindrande, stabiliserande och vårdande (Kiwovi med salt). Båda sorterna finns i gel samt kräm samt innehåller Kigela Africana som stillar klåda och återuppbygger huden. Kiwovi med salt innehåller då förutom Kigela Africana även thermal salt som har en bakterihämmande och renade effekt.

Medik8 premiärlanseras här på Daisy Beauty Expo 2015 mässan.

Medik8

Medik8 är hudvård speciell framtagen för fokusering på ålderstecken, acne, rodnader, pigmentering och torr hud. Kemisk peeling med bl a Vitamin A, Vitamin C och E. Medik8 har även valt bort glykolsyra i sina produkter. Det unika med Medik8 produkter är att de har fått fram aktiva ingredienser som är verksamma men som inte irriterar huden.

Pürminerals har kommit med en ny foundation. Liquid Veil 4 in 1 Spray Foundation.

#dbexpo2015 Pürminerals spray foundation

AnnMarie Börlind med sin världsnyhet ur havet. Beauty Pearls serum!

#dbexpo15 AnnMarie Börlind

Så vackra flaskor att bara se på. Innehåller bl a botanisk kaviar som är rik på mineraler Vitamin A och Vitamin C, hyaluronsyra, brunalger, sjögräs mm. Den glittrande effekten kommer från mica ( naturligt mineralpigment). Finns i tre olika varianter; Sensitive, Moisture samt Regeneration. Sensitive och Regeneration doftar blommigt och Moisture har en doft med inslag av godis/tuttifrutti. Ljuvliga på huden! Ger mer lyster åt huden, skyddar och fyller ut rynkor och fina linjer.

Turkos med Nvey Eco, magiska Alqvimia samt Suncoat

#dbexpo15 Turkos
Nvey Ecos BBCream och Primer =)

Turkos Nvey Eco

Magiska oljor från Alqvimia! Turkos Alqvimia

Dermarome lanserar det brittiska innovativa SPA och hudvårdsmärket ELEMIS.

#dbexpo15 ELEMIS Spa

Franska EcoCert certifierade märket Melvita är märke som ännu inte har lanserats i Sverige men förhoppningsvis dröjer det inte länge förrän återförsäljare får upp ögonen för denna produkt då den är efterlängtad av många.

#dbexpo15 Melvita

Melvita finns sedan ett bra tag tillbaka att köpa i Finland. Stockmans är en av de varuhuset som har Melvita.

#dbexpo15 Melvita_

Dags för Melvita att säljas i Sverige NU!

Jane Iredale hudvårdande makeup hade en liten hörna också.

#dbexpo 15 Jane Iredale

De har lite nyheter också som en fixerings mist som man sprayar över makeupen. Ett till synes transparant lipgloss som sedan ger en indivuell färg på olika personer. Det var kul att se. På Sophie och mig blev det två olika nyanser som trädde fram. Riktigt fina är också de nya trippel etuierna + spegel. Finns med både ögonskuggor samt läppglans/rouge/bronzer.

#dbexpo15 Jane Iredale trio cold

Eye Steppes finns i 5 olika kombinationer; kall, varm, blå, grön och brun. My Steppes makeupkit finns i 2 olika kombinationer kall och varm.

Klassiska Dior med en vacker utsmyckning i form av rosa rosor.

#dbexpo15 DIOR

 

Med på plats fanns den allra första Miss Dior parfymflaskan från 1948.

#dbexpo15 Dior parfym

Stort tack till Daisy Beauty – Kicki med sina fina medarbetare för en helt fantastiskt blogg/pressmässa. Tack för att jag fick ta del av den på plats. Ser fram mot Daisy Beauty Expo 2016!!

Tack till alla utställare också för det engagemang och kunskap ni delade med er av.

Short summary in English: Daisy Beauty Expo 2015! To sum it up in a few words: A fantastic expo arranged only for beautybloggers and press. 100 beautyblogging nerds gathered at the same spot!
Thank you for letting me be a part of it, Daisy Beauty – Kicki! Looking forward to #dbexpo2016!

jeanette

Share some blog love

4 tankar på “Daisy Beauty Expo 2015

    1. Melvita fick stor uppskattning under mässan så efterfrågan är stor, så nu är det bara vänta och se vem som blir först ut med att bli återförsäljare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.