28 mars 2024

Olja utan spill och kladd

Tre riktigt smarta förpackningar med oljor som är mina favoriter just nu. Som jag utan spill och kladd kan ha tillgängliga vart jag än befinner mig. Älskar oljor men ibland kan det bli lite väl kladdigt att ha med sig dem i handväskan. Dessa tre som har perfekt “ta med” storlek är i glas och har roll-on applicering. Sâ smidigt som det kan bli!

olja utan spill och kladd roll-on olja x3

Vitalising Perfume Oil, 8ml – frân HM Conscious Ecocert är en mycket lätt parfym med inslag av söt lime som inger en positivt, vitaliserande känsla. Parfymoljan innehâller bl a jojoba-, druvkärn- och solrosolja, rosmarinextrakt och essentiella oljor. Som de flesta parfymoljor baserade pâ vegetabiliska oljor sâ stannar den här oljan inte kvar sâ jättelänge pâ huden. Men jag tycker den är mycket behaglig.

Repair Oil, 10ml – frân Esse Organic  är en stärkande och läkande olja med âterfuktande och antiinflammatoriska egenskaper. Repair Oil innehâller bl a linfrö-,marula-,nyponros-, jojoba-,lavendel-, och kalahari melonfröolja. Ska vara mycket effektiv pâ bl a ärr och hudbristningar. Har en svag örtdoft. Den kan användas bâde i ansiktet och pâ kroppen. Jag brukar rolla pâ lite olja där jag känner att det behövs lite extra näring pâ torra omrâden och där jag känner att huden stramar.

Lotus Hand Oil, 9ml –  frân Ayurvediska Sundãri för torra händer. Lotus hand oil innehâller bl a sesam-, lavendel-, kokos-,sötapelsin-,coriander- och spearmint olja samt calendula extrakt. Lätta att applicera genom att rolla 4-5 gânger över handryggen och sedan smörja in. Doften är mild med inslag av blommor och svalkande mint.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.