25 april 2024

Recension – ekologisk kokos deo

Recension - ekologisk kokos deo

Recension – ekologisk kokos deo

Recension - ekologisk kokos deo

Eco by Sonya Organic coconut deodorant – 60 ml ca pris 199kr

De två-tre första gångerna jag skruvade av locket på den här deon doftade den faktiskt riktigt härligt av kokos. Men sedan försvann den doften helt! Återstår en doft som mest påminner om rent kokosvatten (utan smak). Rent kokosvatten doftar inte speciellt gott men är ok att dricka. Så själva kokosdoften existerar det minimalt av, vilket jag tror är det man mest lockas av när man bestämmer sig för att köpa den här deo.

Att deon kan andra färg från transparent till lite brunaktig kanske inte ser så roligt ut men det är ju för att naturlig kokos tydligen gärna ändrar färg utan att vara dålig. Lämnar inga ränder på kläder. Torkar rätt så fort. Även om deon inte doftar något så håller den faktiskt fräscht under en normal dag. Det som är på minussidan är att den inte alls doftar kokos.

INCI/Ingredients: Aloe Barbardensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Hamamelis Virgina (Witch Hazel) Extract*,Sodium Bicarbonate**, Ethanol*, Coconut Flavour**, Glycerin*, Lavender Angustifolia (Lavendel) Extract*, Centaurea cyanus (Corn Flower) Extract*, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate**, Xanthan Gum * Certified Organic – VEGAN

Share some blog love

En tanke på “Recension – ekologisk kokos deo

  1. Det där med kokosdoften var det första jag tänkte på när jag läste om den. Åh, kokos, vad härligt tänkte jag! 🙂 Så precis som du säger tror jag man blir besviken om den inte doftar kokos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.