Stockholm Beauty Week 2017

stockholm beauty week 2017
Stockholm Beauty Week 2017 

Snart är det dags! Den 24 – 26 april går Stockholm Beauty Week 2017 av stapeln. Denna gången dessutom på ett nytt ställe, ett mycket större ställe. Vilket ger plats till ännu fler utställare och deltagare =) 

De två senaste åren har jag missat Stockholm Beauty Week. 2015 då jag befann mig i Spanien, närmare bestämt i Spa anordningen Leana Balneario i Fortuna (Murcia) och njöt av dagliga besök att bada i termalvatten, varma saltabad, aromaterpeutiska duschar och aromaterapeutisk bastu. Gick ingen nöd på mig direkt 😉 men saknade att jag inte kunde vara med på Sthlm Beauty Week. 2016 (förra året) befann jag mig också i Spanien denna gången för att få umgås och ta farväl av min älskade barndomsvän som dock förlorade kampen mot cancer under min vistelse.

I år 2017 ser jag fram med största förhoppningar att inget kommer i vägen så att jag får njuta av att besöka Stockholm Beauty Week 2017

Ni kommer väl också?

Läs mer på www.stockholmbeautyweek.se

Share some blog love
  • 18
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 8 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.