20 april 2024

Tomma makeup paletter

Tomma makeup paletter
Tomma makeup paletter

Tomma makeup paletter med plats för ögonskuggor, rouge, puder, highlighter mm. Ett perfekt alternativ att ha solo skuggor samlade. Många märken börjar ju nu satsa på refiller till deras makeup produkter. Att depotta (ta ur från originaletui/ask) fungerar allra bäst för skuggor/rouge/puder som är anpassade för refill. Annars kan det bli knepigt, se gärna nedan mitt fantastiska misslyckade försök på min älsklings bronzer!

PuroBio tomma makeup paletter

Jag hittade två olika varianter av palette etuier för mina PuroBio refiller. Ett i papp som är lätt och väger nästan ingenting. Plus ett som är lite lyxigare i tyngre modell och med spegel. Smart att ha dem samlade istället för en och en och det tar faktiskt mindre plats samt smidigare om man vill ha med sina favoriter på resa.

Innan – i sina orginaletuier resp refill förpackningar

Tomma makeup paletter

Tomma makeup paletter

Efter – på plats i palette etuierna

Tomma makeup paletter

Tomma makeup paletter

Hmm ja förutom bronzern då. Det original etuiet jag har är inte anpassat för refill. Trodde jag skulle kunna få loss insatsen i alla fall genom att använda tunna/smala verktyg. Men, ja som ni ser så resulterade det hela i total krosskada. Vid nästa bästa tillfälle kommer jag att satsa på att köpa en ny bronzer (de förpackningarna är numera refill anpassade) och lägga till samlingen.

Jag beställde båda mina tomma paletter från ecco-verde.com

Den tomma paletten i papp finns hos SkogsroSpa. Den svarta har jag ännu inte sett i Sverige men den kommer säker att dyka upp.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.