25 april 2024

Mejk med Inika Makeup

Mejk med Inika Makeup
Mejk med Inika Makeup

Jag har inte så väldigt många produkter i min samling från Australiensiska makeup märket INIKA. Men följande produkter finns i min ägo: Pure Primer, Perfection Concealer – light, Liquid Foundation – cream (4ml), Mineral foundation – strenght 02 (0,7gr), Light Reflect Cream, Eyeliner – Indigo, Lip Glaze – Berry samt Long Lash Mascara – black. Med dessa har jag skapat en sminkning med lite djup och power. Hoppas ni gillar slutresultatet =)

Grunden och makeup

Grunden är det allra viktigaste, Jag applicerar alltid på rengjord hud. Först 1- 2 droppar ansiktsolja sedan en fuktighetskräm/dagkräm. Jag har här börjat med att applicera Pure Primer över hela ansiktet. Perfect Concealer har jag applicerat under ögonen, runt näsan samt där jag tycker det behövs. Därefter använder jag en fuktad blender för att applicera Liquid Foundation. Pudrar lite lätt över hela ansiktet med Mineral Foundation. Till rouge har jag använt Reflecting Cream blandat med Lip Glace. Reflecting Cream även högst upp på kindbenen och nästippen.

Mejk med Inika Makeup

Ögonen och läpparna

Jag har använt Eyeliner/Kajal som ögonskugga på den rörliga delen av ögonlocket, Reflecting Cream på övriga ögonlocket som highlighter. Jag har även applicerat Eyeliner i vattenlinjen. På fransarna INIKAs senaste mascara Long Lash Mascara.

Mejk med Inika Makeup

På läpparna Lip Gaze.

Mejk med Inika Makeup

Så vad tycker ni?

Share some blog love

En tanke på “Mejk med Inika Makeup

  1. Så otroligt snyggt!! Den primern och foundation måste jag försöka få tag på. Tycker det är svårt att finna bra ekologiska basprodukter.
    Du är supersnygg i den makeup du gjort. Vilken fatastisk lyster!!!!
    Kramar från Mona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.