19 april 2024

Serum Moist ansiktsserum | recension

Serum Moist ansiktsserum

Serum Moist ansiktsserum | recension

Det här serumet kommer från Maria Åkerberg Deepskin Organics. Ett serum med innehåll av bl a betor, äpplen och druvor som är fuktgivande. Även glycerin och solrosolja. Kommer i plastflaska (Bioplast) med airlesspump.

Konsistens och applicering

Transparent geléaktig konsistens. Doften är neutral med svagt inslag av apelsin.

Serum Moist ansiktsserum
Jag har ingen direkt förkärlek i allmänhet för känslan av serum mot huden. Oftast lite klibbig och stram känsla. Så känns även det här serumet på huden. Jag har applicerat på rengjord hud innan olja eller dagkräm. Ett pumptryck räcker till hela ansiktet så serumet är väldigt drygt. Jag har koncentrat mest på kinderna och näsbenet samt där huden har en tendens att visa torrhets fläckar.

Effekt

Jag har använt serumet på kvällen under olja och på morgonen under dagkräm. Efter drygt 1 månads regelbunden användning har jag faktiskt märkt en stor skillnad. Huden är betydligt mer återfuktad och torrhets fläckarna har så gott som tynat bort. Huden stramar inte längre, speciellt efter rengöring har min hud tidigare oftast känns stram. Men nu är den mjukare och mer följsam.

Maria Åkerberg Deepskin Organics Face Serum Moist 30 ml ca pris 249 kr

Serum Moist ansiktsserum

Ingredienser/INCI: Aqua Purificata/Water, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Glycerin (Vegetable), Biosaccharide Gum-4, Biosaccharide Gum-2, Xanthan Gum, Citrus Aurantium (Bitter Orange) Flower Oil, Sodium Chloride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil.

Icons by Icons8.comJeanette


inlägget innehåller pressprov ~ innehåller ej affiliate-länkar ~ mina åsikter är helt oberoende av tredje part

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.