25 april 2024

Kyld Rose Facial Mist

kyld rose facial mist

Kyld Rose Facial Mist

Normalt brukar ansiktsvatten jag har i badrummet eller stående vid datorn ge svalka då det oftast är en lägre temperatur inomhus och speciellt i badrummet. I den här extrema värmen som vi haft och fortfarande har är det ju lika varm inne som ute!

Vilket gör att när man längtar efter en svalkande ansiktsdusch så är innehållet varmt. Att förvara ansiktsvatten i kylen är ju ett sätt. Jag gick ett steg längre.

Fyllde min (arv från min mormor) lilla ishink med isbitar och stoppade ner den fina frostade glasflaskan med Rose Facial Mist från Care of Gerd. Genast förvandlas den till en svalkande fuktbomb. Underbart! 

Rose Facial Mist

Är en av de två ansiktsmisterna Care of Gerd nyligen lanserat. Rose Facial Mist och Herbal Facial Mist. Rose Mist passar en hudtyp som min som är lite torr och mycket mogen. Herbal Mist passar en mer obalanserad hudtyp.

Rose Mist ska verka lugnande, ph-neutraliserande och porsammandragande. Doften är mycket mild. Den är härligt återfuktande. Jag använder den regelbundet morgon och kväll. Nu när det varit så varmt så har den använts flitigt 24/7. Vilket gjort att den har gått åt alldeles för fort. Snart inget kvar!

Rose Facial Mist 100 ml ca pris 199 kr 

Ingredients/INCI: Rosa damascena water, Sodium levulinate sodium anisate, Glycerin, Lactic acid.


Spread The Love Of Green Beauty Choices  ♥ Jeanette

Inlägget Innehåller Pressprov ~ Mina Åsikter Är Alltid Helt Oberoende Av Tredje Part

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.