17 april 2024

Lovely is the greener choice of Love Spell

Lovely is the greener choice of Love Spell

Lovely = Love Spell

Vid ett besök i USA närmare bestämt Florida och Palm Beach 2005, så köpte jag en doft som var helt underbart! Många år sedan, jag vet men minnena består! Det var en EdT men med mycket  doft så den var mycket dryg.. Doften stannade kvar fantastiskt länge för att inte tala om att den fick kläder att dofta så gott en evighet.

Lovely is the greener choice of Love Spell

Det var en doft  från Victoria Secret Garden. Tro det eller ej men jag har faktiskt en flaskan kvar med innehåll! Den doftar fortfarande lika underbart!  Love Spell!  Inslag av persika, körsbärsblomma och vit jasmin!  Det här är ju en konventionell parfym som inte är det minsta naturlig eller ekologisk och innehåller nog lite av både det ena och andra som kanske många som väljer gröna val vill undvika. Men doften är så underbar!

Naturliga svaret till det syntetiska

Nu har jag hittat det naturligare svaret till Love Spell doften! Framför allt  när det kommer till att smörja in kroppen, om det inte gäller oparfymerade och medicinsk inriktade produkter, så  faller mitt val alltid på naturliga och ekoprodukter.

Grevinnans Rum är ett svenskt märke som tillverkar bl a tvålar och kroppsprodukter, handgjord ekolyx. Där finns en doft som heter Lovely.  Lovely doften beskrivs som vita persikor, bergamott, söta mogna jordgubbar och lyxigaste mysken.  Jag har den tvålen sedan tidigare och gillar doften. Men det var inte förrän jag fick en liten flaska med Lovely body lotion under  Hud & Kosmetikmässan som det gick upp för mig.  Jag har funnit ett naturliga svar till syntetiska doften Love Spell!!  Helt fantastiskt!.

Lovely is the greener choice of Love Spell

Den här body lotion är helt fantastik! Mjukgörande och fyllig och en doft som stannar kvar länge.  Den innehåller bl a sheasmör,  jojobaolja, och avokadoolja. Snäll mot huden ( ni vet ju säkert hur knepig min hud är).


Spread The Love Of Green Beauty Choices   Jeanette

Inlägget innehåller inte annonslänkar


Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.