Inför Allt för Hälsan 2018

Inför Allt för Hälsan 2018

Nästa vecka, 9 – 11 november, är det dags för Allt för Hälsan 2018. Som inför de flesta mässor brukar i förväg planera in vad som kan tänkas vara mest intressant och inte bör missas. Jag brukar också göra en liten lista med vart de mest intressanta målen finns placerade under mässan. För när jag väl är på plats är det så mycket som pågår överallt att jag lätt blir distraherad och kanske missar det jag gärna velat besöka eller lyssna till. Det finns ju så himla mycket att ta del av och sanningen är ju att man hinner inte med allt. Har jag tur hittar jag naturligtvis även annat som ser intressant ut på plats.

När jag skrev förra inlägget hade inte föreläsningarna och den kompletta listan av utställarna dykt upp. Men nu bör allt vara komplett. Så jag tänkte dela med mig av vad jag tycker låter intressant av både föreläsningar och utställare. Jag hoppas att hinna med allt under fredagen. 

URVAL AV INTRESSANTA FÖRELÄSNINGAR
 • 4 steg till glow – om hudhälsa med experten /Hannah Sjöström/
 • Älska din kropp – det är riktig hälsa /Linda-Marie Nilsson/
 • Hormonkalendern –  En bok om kvinnors hormoner /Maria Särén/

De två sistnämnda föreläsningarna går naturligtvis samtidigt på fredagen! Linda-Marie Nilsson har bara föreläsning på fredagen medans Maria Särén föreläser både fredag och lördag. Så det lutar åt att det eventuellt blir mässbesök även på lördagen.

URVAL AV INTRESSANT HUDVÅRD BLAND UTSTÄLLARNA
 • Anne-Marie Börlind
 • Cosmetic Treasures
 • Maria Åkerberg (Dermanord)
 • Dr Sannas
 • Me Anima
 • Mette Picaut
 • Nova Concept
 • Rapsodine
 • Rosenserien
 • True Organics of Sweden
 • UneCare of Sweden
 • Villoeco
URVAL AV INTRESSANT HÄLSA MM BLAND UTSTÄLLARNA
 • Greath Earth – kosttillskott
 • Matstarkt (Hormonkalendern)
 • Quality Brands Sweden
YOGA, TRÄNING, WORKSHOPS MM

Mässan erbjuder så mycket mer än vad jag har listat naturligtvis som t ex workshops, yogapass, träningspass, mat, dryck, snacks, örter, massor av föreläsningar, träningskläder, yoga tillbehör mm.

HUDVÅRD – KOSTTILLSKOTT – SUPERFOOD

Förutom hudvård och mina urval ovan är även det här med kosttillskott intressant tycker jag. Som en del ur hälsoperspektiv och för ökad livskvalité. Jag ska också hålla utkik efter så kallad Superfood mix. Behöver nog börja boosta igen med lite superfood mix som t ex nypon- och nässelpulver kanske eventuellt havtorn- och blåbärspulver.

Ska någon av er gå på mässan under de tre dagar den håller på? Vad lockar er mest att kolla på?

Spread The Love Of Green Beauty Choices  ♥ Jeanette

Share some blog love
 • 13
 •  
 •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.