29 mars 2024

Lavilin 72h roll-on deo – recension

Lavilin 72h roll-on deo - recension
OLIKA RESULTAT AV ROLL-ON ELLER STICK TROTS SAMMA TYP AV DEODORANT?

Förra året testade jag Lavilin probiotiska deostick 72h. Jag recenserade den här. Den fungerade helt perfekt på mig. Behaglig doft, mjuk mot huden, effekten av deosticket var väldigt bra. I år har jag testat samma variant men i Roll-On.

72H ROLL-ON DEO

Den är lätt att rolla på under armarna och har en stor kula. Tar en liten stund att torka. Doften är mer intensiv på roll-on jämfört med sticket men fortfarande med samma mjuka pudriga inslag. Är snäll mot huden och jag upplever inga irritationer.

EFFEKTEN AV ROLL-ON JÄMFÖRT MED STICK 

På mig håller inte effekten av roll-on varianten lika väl som jag upplevde med sticket. Det är nog väldigt individuellt men ganska lustigt att det skulle skilja sig så pass. Naturligtvis fungerar roll-on med bra effekt med den håller inte i 3-4 dagar som sticket. Skulle nog säga att den i genomsnitt håller fräscht i 2 dagar sedan är det dags att rolla på lite till.

Ska väl tillägga att i allmänhet fungerar stick deos bättre på mig än roll-on. Men det är ganska intressant att göra en jämförelse.

 Lavilin deodorant roll-on 72h 60 ml ca pris 169 kr

Lavilin 72h roll-on deo - recension

Innehåll/INCI: Aqua (water), Oryza Sativa (Rice) Starch, CI 77947 (Zinc Oxide), Lactose, Lactis Proteinum (Milk Protein), Bifida Ferment Lysate, Capryloyl Glycine, Ethylhexylglycerin, Cocoyl Proline, Sodium Acrylate/Acrylodimethyl Taurate Coplymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Maltodextrin, Hyssopus Officinalis Extract, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Hydoxyethylcellulose, Allantoin

Spread The Love Of Green Beauty Choices  ♥ Jeanette


inlägget innehåller pressprov
inlägget innehåller inte annonslänkar


Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.