26 maj 2024

Deo Stick & Summer Glow

Deo Stick från ECO Cosmetics
50 ml 85 kr

Innehållsdeklaration INCI: Glycerin, Aqua, Alcohol, Sodium Stearate, Olea Europaea Leaf Extract*, Malva Sylvestris Extract*, Salix Alba Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Parfum(essential oils), Limonene, Linalool, Citronellol, Farnesol *Från kontrollerade ekologiska odlingar

Faces Summer Glow från Lavera
30 ml 165 kr

Innehållsdeklaration CTFA/INCI: Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Alcohol, Glycerin, Dihydroxyaceton, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Erythrulose, Orbinya Oleifera Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oli*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Prunus Persica Fruit Extract*, Prunus Armeniaca Fruit Extract*, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract*, Carica Papaya Fruit Extract*, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**
*) ingredienser från kontrollerade ekologiska jordbruk
**) naturliga eteriska oljor

∞   ∞  ∞  ∞  ∞  ∞

Laveras deo roll-on jag köpte sist, doftar underbart, håller hela dagen men den enda nackdelen är att den är väldigt krämig i konsistensen och tar lite tid att torka in. Speciellt då jag har gamla operation ärr under armarna som medför ytor som inte kan absorbera. Deo stick har därför alltid varit något som jag föredragit. Därför tänker jag nu testa Deo Stick från ECO Cosmetics. Ett genomskinligt deo stick med en mycket fräsch unisex doft.

Lite gyllenefärg till ansiktet tänkte jag försöka åstadkomma med hjälp av Summer Glow från Lavera Faces. Det här är ju inte direkt en brun utan sol produkt utan mer att den gradvis ska ge huden en gyllene ton. Brun utan sol produkter ger ju ofta en intensiv färg på 2-3 timmer. Med en summer glow produkt ska den gyllene färgen gradvis träda fram efter ett par dagars användning.

Ovanstående produkter är köpta via webshopen Ren Skönhet.

En tanke på “Deo Stick & Summer Glow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.