28 maj 2024

Summer Glow så här i vinter rusket

Laveras Faces Summer Glow ger en gyllene frisk färg till ansiktet. Det här är ju en gradual tan variant som verkar på längre tid jämfört med en brun-utan-sol produkt men jag måste säga att jag är glatt överraskad över hur snabbt och bra resultat blir. Den har en mild doft och inte den typiska brun-utan-sol doften. Den är mjuk, och lätt att applicera.

Tuben kunde gärna innehålla lite mer än 30 ml. Perfekt att ha med sig på resa men tar slut alldelse för fort om man vill använda den ofta.

Faces Summer Glow från Lavera
30 ml 165 kr

Innehållsdeklaration CTFA/INCI: Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Alcohol, Glycerin, Dihydroxyaceton, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Erythrulose, Orbinya Oleifera Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oli*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Prunus Persica Fruit Extract*, Prunus Armeniaca Fruit Extract*, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract*, Carica Papaya Fruit Extract*, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**
*) ingredienser från kontrollerade ekologiska jordbruk
**) naturliga eteriska oljor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.