26 maj 2024

TiKei Rouge Youth

TiKei Rouge Youth
3 gram 89,00 kr
Inci: Mica, Titanium Dioxide, Boron Nitride, Iron Oxides

»» Jag älskar det här rouget! Youth har nyansen jag sökt efter och hade givit upp hoppet att finna. Neutral  ljus rosa/brun nyans som ger exakt lagom färg.  För mig som har problem med rödflammig/ytliga blodkärl kan det vara svårt att hitta ett rouge som känns bra. Youth passade perfekt! Till skillnad mot TiKeis concealer mint (som jag skrev om i inlägget innan), så får jag inte torra hudpartier av det här rouget. Innehållet i burken med 3 gram är drygt och räcker länge, dessutom till ett mycket överkomligt pris.

2 tankar på “TiKei Rouge Youth

  1. Älskar Tikeis produkter! Mycket hög kvalitet, betydligt bättre än ID Bare Minerals, och väldigt humana priser! Visst kan man bli lite uttorkad av mineralsmink, det håller jag med om, men för mig fungerar det med att peela ansiktet med jämna mellanrum, använda ansiktsolja och fet ansiktskräm under.

    2010-03-05 @Plasma: Håller med dig. Mineral makeup i form av foundation, rouge och concealer är det som passar min hud bäst :), även om jag har tendens till torra fläckar så är det den enda varianten som min hud accepterar :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.