5 mars 2024

Bodywash från Bentley Organic

Bentley Organic Revitalising Bodywash  57 kr ¹/250 ml (¹ ecologia.se)

En duschgel som rengör och fräschar upp huden. Återfuktar huden och torkar inte ut. Mycket diskret doft, näst intill obefintlig men med en förnimmelse av apelsin och kryddig kanel. Mycket mild och mycket prisvärd.

Ingredients: Aqua, Potassium Cocoate**, Potassium Oleate**, Lauryl Betaine, Glycerin**, Sodium Chloride, Decyl Glucoside, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Cinnamomum Cassia (Cinnamon) Leaf Oil*, Eugenia Caryophyllus (Clove Bud) Oil*, Vanilla Planifolia Fruit Extract*, Alcohol Denat*, Limonene*, Eugenol*, Potassium Citrate, Citric Acid
* Certified Organically Grown Ingredient
** Derived from Certified Organically Grown Ingredient

Share some blog love

En tanke på “Bodywash från Bentley Organic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.