19 april 2024

Lavera – Neutral Facial Fluid

Lavera Neutral Fuktigshetskräm 189 kr¹/50 ml (¹Goodstore)

Neutral serien är helt doftfri. Perfekt för reaktiv, allergibenägen och hyperkänslig hy. Lotionen är lätt att applicera och går direkt in i huden. Lite för tunn just nu pga det här väldigt kalla vädret vi har haft och fortfrande har men perfekt vid normal väderlek och på sommaren.

Ingredients Listing * indicates ingredients from
Certified Organic agriculture
Water,OliveOil*,Grain,Alcohol,Caprylic/Capric,Triglyceride,Glycerin,Tricaprylin,Squalane,
Hydrogenated Palm,Glycerides,Sweet Almond Oil*,Shorea Butter,Jojoba Oil*,Evening Primrose Oil*,Hydrogenated Lecithin,Vitamin E,Acetate,Shea Butter,Xanthan Gum,Irish Moss,Lysolecithin,Sea Buckthorn Oil,Licorice Root Extract,Lecithin,Sodium Hyaluronate,Vitamin E ,Rapeseed Sterols,Vitamin C Ester,Vitamin C

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.