5 mars 2024

Björn Axén Organic Sensitive Scalp Schampoo & Conditioner

”Björn Axén Organic Sensitive Scalp Schampoo & Conditioner – 95% ekologiska och naturliga ingredienser!

Med statistik* som säger att 24% i Sverige besväras av känslig hårbotten och 75% av de med känslig hårbotten färgar sitt hår så lanserar Björn Axén efter noggranna undersökningar av forskare och frisörer Organic Sensitive Scalp Schampoo och Conditioner.

Björn Axén Organic Sensitive Scalp Shampoo & Conditioner är speciellt framtagen för dem som upplever att de har känslig hårbotten. Den unika formulan bestående av 95% ekologiska och naturliga ingredienser lugnar, mjukgör samt återställer balansen i en torr och känslig hårbotten.

De aktiva antioxidanterna Sunflower och Herbal Vinegear gör att Organic Sensitive Scalp rikligt vårdar och återfuktar håret. Vidare fungerar de anti-inflammatoriskt, anti-septiskt och mjukgörande för huden, vilket utgör en exemplarisk kombination för en torr och känslig hårbotten.

Produkterna innehåller UV-skydd som bevarar hårets kvalitet. Denna kombination av ingredienser gör produkterna väldigt bra även för ett färgat hår då hela 75% av de med känslig hårbotten uppgav att de färgar sitt hår.

Produkterna är helt fria från parabener och milt parfymerade med en hypo-allergenic parfym speciellt skapad för känslig hy. Produkterna är naturligtvis dermatologiskt testade för att minimera risken för hudirritation.”

källa: BjörnAxén.se

Jag har inte testat dessa produkter (ännu) någon som har gjort den kanske?

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.