1 mars 2024

Lavera – Faces Wild Roses

Lavera – Faces Wild Rose – Moisturizing Cream

30 ml/144,00 kr (Ren Skönhet)

»» Mild doft av Ros . En lätt krämig konsistens. Mjukgörande och fuktighetsbevarande. Produkter med just rosolja  har en tendens att innehålla lite för mycket av rosextrakt  ibland, även om det har en läkande effekt så reagerar oftast min hud negativt om det blir för kompakt. Laveras Faces Wild Roses är dock väldigt mild och min hud tolererar denna kräm hyfsat bra vilket är ett +. Det på minus sidan skulle vara tubens storlek som bara är 30 ml.

CTFA/ INCI: Water (Aqua), Alcohol*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Elaeis Guineensis (Palm) Oil*, Shorea Stenoptera Butter, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Sodium Lactate, Hydrogenated Palm Glycerides, Tocopheryl Acetate, Stearic Acid, Hydrogenated Lecithin, Rosa Canina Fruit Extract*, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*  Sambucus Nigra Flower Extract*, Rosa Damascena Flower Water*, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract*, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract*, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract*, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Lysolecithin, Xanthan Gum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Lecithin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Citral**, Geraniol**, Citronellol**, Limonene**, Linalool**
ingredients from certified organic agriculture
** natural essential oils

BDIH certified • pH value: 5,0-5,5 • oil in water emulsion • vegan

Share some blog love

En tanke på “Lavera – Faces Wild Roses

  1. Vilken suveränt informativ blogg du har! Här hittar man ju svar på allt inom naturlig hudvård! Hittade den av en slump då jag sökte en Lavera produkt och kommer att återkomma regelbundet framöver.

    9.5.2010 @Anne: Tack! Jätte kul att du gillar min blogg, det är alltid positivt att få höra sådant 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.