25 maj 2024

Eye Gel från Green People

Green People Eye Gel 10 ml 105 kr (Ecologia)

»» En lätt gel men väldigt välgörande. Dryg. Har en mycket svag doft av mint/eukalyptus. Känns behagligt svalkande vid applicering. Perfekt att använda både morgon och kväll. Fuktighetsbevarande.  Bra pris nivå. Den får högsta betyg av mig.

Ingredients:  Aqua, Triticum spp., *Glycerin (vegetable source), Hydrolyzed Caesalpinia spinosa gum & Enteromorpha compressa extract, Levulinic acid, *Aloe Barbadensis (aloe vera) powder, *Olea europaea (olive) oil, *Helianthus annuus (sunflower) seed oil, *Althea officinalis (marshmallow) extract, Azulene, Aroma [^*Anthemis nobilis (roman chamomile) oil, *Santalum austrocaledonicum (sandalwood) oil], Xanthan Gum, Carrageenan, Potassium Sorbate, *d-Limonene. ^ fairly traded *85.85% certified organic ingredients .

En tanke på “Eye Gel från Green People

  1. Hej!

    Det finns lite bloggkärlek att hämta hos mig. Inget personligt 🙂 men vill självklart vara artig och skicka kärleken vidare.
    Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.