16 april 2024

Lavera Basis Carrot Cream

Lavera Basis Carrot Cream (Vegan) 50ml/139 kr Hälsobutiken Nature

»Innehåller bl a essens från calendula (ringblomma), hamamelis (trollhassel), pro vitamin A från morotsolja och sheasmör.

En fuktighetsbevarande dagkräm som ger en lätt gyllene färgton. Eftersom den innehåller morotsolja har också själva krämen den färgen. Efter appliceringen i ansiktet bör man tvätta av händerna då de blir lite morotsfärgade.

Innehåll:/CTFA/INCI/Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Alcohol*, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Palm Glycerides, Simmondsis Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oli, Hydrogenated Lecithin, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Stearic Acid, Xanthan Gum, Chondrus Crispus, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Beta-Carotene, Tocopherol, Lysolecithin, Capsicum Annuum Extrakt, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Lecithin, Calendula Officinalis Flower Extrakt*, Melissa Officinalis Water*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water*, Rosa Damascena Flower Water*, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Citral**; Geraniol**, Limonene**, Linalool**
* ingredients from certified organic agriculture
** natural essential oils

BDIH certified • pH value: 5,0-5,5 •  oil in water emulsion Vegan

 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.