5 mars 2024

Kajal Eyeliner – Dr Hauschka

04 (brun) 1,15 g ca pris 122 SEK  (Dr Hauschka webshop)

→ Det här är den allra första ’gröna’ naturliga kajalpenna jag använt. Jag är mycket nöjd med den. Irriterrar inte ögonen, lätt och lagom mjuk att applicera efter tycke och smak. Färgen 04 – brun (mörk brun) passar mig perfekt då jag är ljus.

Innehåll: Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Palm Glycerides, Hydrogenated Vegetable Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Talc, Rhus Succedanea, Pyrus Cydonia, Solum Diatomeae, Anthyllis Vulneraria, Hamamelis Virginiana, Camellia Sinensis, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Rosa Damascena, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*. [+/- Mica, CI 77510, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891].

* från naturliga eteriska oljor

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.