19 april 2024

Nvey Eco Mascara – recension

8 g –  Ca pris: 235 SEK

→ Snygg förpackning. Den kunde kanske vara några centimeter kortare, för att inte riskera att sticka ut ur makeup bagen. Borsten är mellan stor, jag föredrar lite smalare borste. Den separera dock ögonfransarna bra. Ger bra svärta. Upprepade lager är dock ett måste (som med alla naturligt baserade mascaror). Efter en konsert upptäckte jag att jag var lite svart under ögonen pga att det hade varit varmt. Så den släpper lite i sådant lägen. På det stora hela är den bra. Efter ett par användningar började mascaran kännas en aning torr vid applicering utan att smula eller förlora färg. Som alltid gäller det att vrida borsten när du tar upp den och sätter tillbaka den, för att uppnå bästa hållbarhet. Går lätt att tvätta bort med ansiktsrengöring/makeup borttagning.

Ingredients: Purified Water, Alcohol Denat (denatured organic ethanol), Stearic Acid (vegetable derived), Cera Alba (natural beeswax), Cetearyl Alcohol (coconut derived), Kaolin (china clay), Sorbitan Olivate (leaves/berries), Panthenol (vitamin b5), Urtica Dioica Extract (nettle), Equisetum Arvense Extract (horsetail), Tussilage Farfara Extract (coltsfoot), Algin, Origanum Vulgare Extract (wild marjoram), Thymus Vulgaris Extract (thyme), Cinnamomum Zeylanicum Extract (cinnamon bark), Rosmarinus Officinalis Extract (rosemary), Lavandula Angustifolia Extract (lavender flower). May Contain: Ci 77007 (iron oxide); Ci 77499 (iron oxide); Ci 77491 (iron oxide); Ci 77891 (titanium dioxide).

Share some blog love

En tanke på “Nvey Eco Mascara – recension

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.