28 maj 2024

recension: hand cream – 100% pure

85 kr/ 57 g (eleven.se)

100% naturlig, 100% vegansk & glutenfri

»» Härligt krämig och lätt att smörja in. Händerna blir mjuka utan att kännas kladdiga.

Doften är dock väldigt intensiv och söt av vanilj, kola & brända mandlar. Även om den mest intensiva doften avtar efter ett tag så förblir den i alla fall rätt så påtaglig. Handkrämen i sig är toppen! Men den alltför intensiva söta vaniljdoften drar ner betyget på produkten som helhet.

»» 3 av 5


Ingridienser(
Organic Vanilla):White Tea, CocoalButter, Macadamia Oil,iTahitian Vanilla Absolute,lGreen Coffee, CandelillalWax, Hazelnut Absolute,lExtracts of Vanillaiand Grapefruit Seed,iLavender, Goldenseal, Rosemary,lThyme, Oregano, KukuilNut Oil, VitaminiC (ascorbyl palmitate),lVitamin E (a-tocopherol),lCitric Acid, WhitchlHazel, Japanese HoneysuckleiExtract.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.