16 april 2024

Recension – Mascara Green People

Naturlig Mascara från Green People Organics

98,71 % naturliga/ 23,4%ekologiska ingredienser
innehåller ej: kvicksilver, formaldehyd, parabener, ftalater eller syntetiska färgämnen

→ Borstens storlek motsvarar den jag tycker bäst om. Inte för liten och inte för stor utan lagom med mer lutning åt det mindre hållet. Mascaran ger bra färg & volym. Ögonfransarna håller sig mjuka hela tiden även vid upprepade lager. Håller sig även på plats utan fälla. Trots en varm och solig heldag på Skansen så satt all mascara kvar på ögonfransarna på kvällen och hade inte lämnat några spår runt ögonen. Även lätt att tvätta av utan att behöva gnugga.

Mitt betyg blir: 4,5

Ingredients: Aqua (water), Cera alba (beeswax)*, Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil*, Cera carnauba (carnauba wax)*, Stearic acid, Butyrospermum parkii (shea) butter*, Glycerin, Triticum vulgare (wheat) starch*, Glyceryl stearate, Glyceryl caprylate, Tocopherol, Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Xanthan gum, Potassium hydroxide, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid. May contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77007, CI 77288, CI 77289, CI 77742, CI 77510 (mineral pigments).
*23.4% organic / 98.71% natural ingredients.
Certified organic with EcoCert.
Vegetarian not vegan due to beeswax content.

Share some blog love

2 tankar på “Recension – Mascara Green People

  1. Låter som ett bra alternativ. Jag har tidigare testat Dr. Hausckas (med reservation för felstavning) volymmascara men den fällde något grymt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.