5 mars 2024

Sunkissed from Mádara

Härlig skimrande aprikos/bronze nyans underbar till en lätt solbränna, eftersom den framhäver solbrännan på en skimmrande sätt. Men passar dock lika bra till en blekare hud.

Från Mádara Eco Cosmetics Deco Lips.

Mádara ekologiskt hudvård & makeup från Lettland

Sunkissed lipgloss är mjukgörande och vårdande samtidigt som den ger det där lilla extra till dina läppar. Perfekt nyans enligt min åsikt. Inte för ljus inte för mörk. Jag som har ganska så mörka läppar i mig själv, har ibland svårt att få vissa nyanser att blir bra men den här är jag super nöjd med.  Håller läpparna mjuka och skimrande länge. Ger dessutom ingen bismak eller obehaglig doft.

Betyg: 5

INGREDIENTS (INCI):
Ricinus Communis (Castor) Oil*, Lanolin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Hydrogenated Macadamia Integrifolia (Macadamia) Seed Oil, Glycine Soja (Soy Bean) Oil (and) Tocopherol (Natural Vitamin E), Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn Berry) Extract*, Calendula Officinalis (Calendula) Extract*, Chamomilla Recutita (Camomile) Extract*, Aroma, Silica, Citral**, Geraniol**, Limonene**, Linalool** [+/- (may contain), Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)]
* ingredients from Organic Farming
** natural essential oils
100% of the total ingredients are from natural origin
63% of the total ingredients are from Organic Farming

Share some blog love

En tanke på “Sunkissed from Mádara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.