5 december 2023

Dags för nytt schampo & balsam

Det senaste schampo och balsam jag använt mig av är  Honeysuckle Rose fuktighetsbevarande schampo och balsam från Aubrey Organics . Både schampot och balsamet för högsta betyg av mig. Suveränt! Super drygt, har räckt väldigt länge.

Men nu är det inte många droppar kvar så dags för nytt på den fronten. Är väldigt nyfiken på John Masters produkter, de är högklass på hans produkter men det är också ett ganska högt pris på dem. Andra märken som också lockar att testa är bl a  Zenz Therapy och Nature Girl även Laveras sortiment. Men jag har bestämt mig för att det får bli schampo och balsam från Faith in Nature. Jojoba schampo och balsam 🙂 Återkommer med recension!

Share some blog love

En tanke på “Dags för nytt schampo & balsam

  1. Jag har Faith in Natures jojobabalsam och är mycket nöjd över det. Vet sedan att jag läst att Faith in Natures produkter är ”så rena”. Har dock inte kollat upp hur det är, än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.