1 mars 2024

För ömma leder & muskler

Om man som jag lever med kronisk smärta från leder och muskler, lär man sig faktiskt att leva med smärtan. Automatiskt på något sätt tänjer man på sin smärtgräns, inte för att smärtan blir lindrigare eller försvinner. Den finns kvar, tyvärr. Tidigare har jag testat alla möjliga smärtlindrande medel. Som t ex Theranyl salva, Orudis Gel och dess liknande vänner. Men jag reagerar bara med biverkningar. Så jag har istället gått över till det gröna alternativet där med 🙂

Badger Balm Sore Muscle Rub doftar kryddigt och ger ungefär samma känsla som Tiger Balm men doftar inte lika starkt och är mycket mildare för huden. Den är jätte skön att smörja/massera in och lindrar skonsamt.

Weleda Arnica Massage Oil. Arnika är ju känd för sin läkande och antiinflammatoriska effekt. Arnika doften är ganska så mild och oljan är superskön att massera på de områden värken dyker upp. Ger en skön värmande och avslappnande känsla.

Nu står jag i valet mellan de här två produkter från c/o Gerd:

Arnica Cream eller Muscle Liniment

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.