1 mars 2024

Couleur Caramel Mascara – recension

Couleur Caramel – Eyelashes Mascara Long, svart  9ml
(köpt hos Essenza kedjan i Belgien)

Min kommentar: Bra storlek på borsten, vilket gör det lättare att applicera mascaran. Ger bra svart färg. Som alltid gäller flertalet appliceringar om man vill få till en intensivare blick. Håller fransarna mjuka och är lätt att tvätta bort. Fäller inte utan håller sin färg och styrka. Negativa är då att den innehåller syntetiska tillsatser, det positiva är att de talar om det i innehållsförteckningen ( se nedan)

Betyg: 4/5

INGREDIENTS: AQUA (WATER) – GLYCERIN – ACACIA SENEGAL GUM – STEARIC ACID – CERA ALBA (BEESWAX) – COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX –SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE – EUPHORBIA CERIFERA (CANDELLILA) WAX – MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE – GLYCERYL STEARATE – BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) FRUIT – SODIUM HYDROXIDE* – TOCOPHERYL ACETATE – BENZYL ALCOHOL*SODIUM HYDROWYMETHYLGLYCINATE* – CITRIC ACID – PARFUM (FRAGRANCE) [+/- MAY CONTAIN: CI77510(Ferric ferrocyanide) – CI 77491 (Red iron oxide) – CI77492 (Yellow iron oxide) – CI77499( Black iron oxide) – CI77007( Ultramarine) – CI75470 (Carmine)
*Synthetic origin products

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.