26 maj 2024

GoGreenMakeup flyttar in hos LivingGreen.se

Så var det dags för att ta steget vidare ut i bloggosfären. Nu flyttar jag och min blogg in hos LivingGreen.se. Jag blir en i gänget på den gröna sajten som med sin ambition att motivera 90 % av konsumenterna att göra 10 % grönare val i sin vardag, delar med sig av tips inom alla områden. Intressanta artiklar att läsa samt mycket mer. Om du inte ännu är medlem  

Jag ser fram mot ett trevligt och inspirerande samarbete med min nya familj och hoppas att ni kommer fortsätta att följa min blogg på LivingGreen.se

7 tankar på “GoGreenMakeup flyttar in hos LivingGreen.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.