1 mars 2024

Naturligt tonande dagkräm från i+m Naturkosmetik

i+m Special Care Teint Refresh Cream Carrot VitaminE

Special Care Teint Refresh Cream Carrot Vitamin E naturligt tonande dagcreme ger fräsch lyster. Berikad med morotsolja, betakaroten och E-vitamin stimulerar cremen cellförnyelsen. Innehåller också jojobaolja, ringblomsolja och sheasmör som stärker huden, papayaextrakt avlägsnar döda hudceller och stimulerar återuppbyggandet av nya. Vid regelbunden användning ger cremen över tiden en mild toning av hyn.  För alla hudtyper.

Min kommentar: Doftar ljuvligt  av mild vanilj med inslag av morot. Lätt att applicera, tas upp av huden och lämnar den mjuk och smidig utan att kännas kladdig eller fet. Håller huden fuktighetsbevarad hela dagen. Ger en lugnande effekt på huden. Jag har väldigt känslig hud som ofta reagerar mot både det ena och andra men jag blev mycket glatt överraskad att denna krämen är så pass mild att min  även hud accepterar den. Ger omgående huden lätt lyster. Trots att krämen är lite morotsfärgad är det inget som fastnar på fingrarna efter appliceringen. Dessutom ger den faktiskt huden en mild toning efter regelbunden användning.  Kan med fördel användas båda på morgonen och på kvällen. Plus för den smarta doseringspumpen som ger lagom dos.

Mitt betyg: 5/5

Ingredienser:VATTEN, ALOE VERA*, JOJOBA*, MANDEL*, SOJA*, FETTALKOHOL, FETTVAX, RINGBLOMMA*, SHEASMÖR*, MOROTSEXTRAKT*, PAPAYA*, VEG. GLYCERIN*, KONSISTENSGIVARE, KOKOSGLYCERIN, XANTANGUMMI, VANILJ*, PARFYM**, LECITIN, E-VITAMIN, FYTINSYRA, MJÖLKSYRA, GERANIOL**, LIMONENE**, LINALOOL** (*) från ekologisk odling (**) från äkta eteriska oljor

INCI: AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL*, GLYCINE SOJA OIL*, STEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER OIL*, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*, DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT*, CARICA PAPAYA EXTRACT*, GLYCERIN*, ISOAMYL LAURATE, GLYCERYL CAPRYLATE, XANTHAN GUM, VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT*, PARFUM**, LECITHIN, TOCOPHEROL, SODIUM PHYTATE, LACTIC ACID, GERANIOL**, LIMONENE**, LINALOOL**  (*) från ekologisk odling (**) från äkta eteriska oljor

Certifierad: BDIH, Vegan

Hållbarhet: 4 månader efter öppnad förpackning

Share some blog love

2 tankar på “Naturligt tonande dagkräm från i+m Naturkosmetik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.