16 april 2024

Parfymfri rengöringsmjölk från i+m Naturkosmetik


i-m naturkosmetik Freestyle – parfymfri Cleansing Milk

FREESTYLE serien helt parfymfri. Cleansing Milk, mild rengöringsmjölk med innehåll av bl a mandel, solros och jojoba. Passar även känslig hud.

Min kommentar: Lättflytande rengöringsmjölk med en svag doft av vanlij. Smart pumpdosering som kräver mer en ett tryck för att få ut tillräcklig mängd. Tar bort smuts och makeup bra, fungerar även för att ta bort ögonmejken med. Efter tvätt känns huden fräsch och stramar inte. Mycket lämplig för parfymkänslig hud.
Jag kanske skulle föredra lite fylligare formula men detta är ju en rengöringsmjölk så jag tycker den motsvarar de krav man kan förvänta sig.

Mitt betyg: 5/5

Ingredienser: VATTEN, SOLROSOLJA*, JOJOBAOLJA*, ALOE VERA*, FÖRTJOCKNINGSMEDEL, VEG. GLYCERIN*, EMULGERANDE VAX, SÖTMANDELOLJA*, XANTHAN, KOKOSGLYCERIN, KONSERVERANDE FR. BASILIKA, KONSERVERANDE FR. MAJS, VANILJEXTRAKT*, VEG. MJÖLKSYRA, FYTINSYRA, E-VITAMIN(*) från ekologisk odling
INCI:AQUA, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN*, CETEARYL ALCOHOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL*, XANTHAN GUM, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM LAEVULINATE, SODIUM ANISATE, VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT*, LACTIC ACID, SODIUM PHYTATE, TOCOPHEROL (*) från ekologisk odling

Certifierad: BDIH, Vegan

Hållbarhet: 4 månader efter öppnad produkt

Share some blog love

2 tankar på “Parfymfri rengöringsmjölk från i+m Naturkosmetik

  1. Håller med, gillar denna rengöring, speciellt nu med en nyfödd hemma då jag försöker undvika alltför starka dofter på krämerna jag använder, men saknar dock texturen… den borde vara lite krämigare om man får önska sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.