26 maj 2024

Nvey Eco Organic Makeup – Vilken känsla!

Vid LivingGreens Eko Event i tisdags, som jag nämnde tidigare, fanns Gabriela från Turkos.se med Nvey Eco Organic Makeup på plats och lät oss ta del av deras produktsortiment samt även mejkning och övriga tips.

Det var så otroligt mycket under eventet som jag ville ha koll på samtidigt som det var fullproppat med folk. Så mot slutet när det började droppa av lite folk passade jag på att stå ”klistrad” vid Nvey Eco hörnan där Emma & Gabriela jobbade på i fullfart (från start till slut) samt Mats, som fick se till att penslarna var rena och fina för varje ny mejk. Skönt att i lugn och ro kolla på de olika produkter, se hur de ser ut, hur de känns, luktar mm. Helt fascinerad fastnade jag en bra stund när både Emma & Gabriela hade en varsin sminkning på gång.

Jag fick även hjälp av super gulliga och duktiga Emma  med råd av nyans på Creme Deluxe Foundation. En mycket fin täckande foundation. Hur fantastiskt var det inte att sitta där i stolen och (äntligen!) få denna underbara Creme Deluxe Foundation , applicerad med den ljuvliga foundation borsten från Nvey Eco samt fixering med Compact Powder – Light Ivory , även den applicerad med ännu en av de ljuvliga makeup-borstarna, Powder Brush, från Nvey Eco. Jätte härlig formula på Creme Deluxe Foundation, mjuk, täckande och lugnande för huden.

NVEY ECO  är en ekologisk makeup serie av högsta klass. Dessvärre blir det ju också så att prisnivån drar åt LYX-hållet.  Önskelistan över Nvey Eco produkter till min makeup bag växer hela tiden 😉

I den fina Goodiebagen som vi fick med hos hem från LivingGreen Eventet, fanns det med en Lip Lustre från Nvey Eco i färgen ”Barely There” [- Sheer Baby Pink  Shine] , vilken precis matchar den färgen jag har på nagellacket från SUNCOAT – Cotton Candy.

/Jeanette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.