1 december 2023

Besök hos NaTrue i Bryssel

”NaTrue.org är en oberoende europeiskt branschorganisation med målet att skapa en internationell standard. De arbetar för att öka medvetenheten av naturliga ingredienser båda för människor och miljö.”

Den 27 april besökte jag NaTrue på deras kontor i Bryssel (Ixelles). NaTrues kontor ligger på Rue Washington 40, vilket är ’La Maison des Associations Internationales’ (MAI). Hela byggnaden är för Internationella non-profit organisationer i Bryssel.

Jag började mitt besök med att träffa Julie. (Julie Tyrrel – Director General) Julie är en fantastiskt inspirerande kvinna med en enorm positiv karma. Hon lägger ner hela sin själ (och lite till) på sitt arbete med att sprida budskapet och öka medvetenheten om Naturkosmetik för både konsumenter och miljö. Hela konceptet om strävan mot en grönare planet, som är så mycket mer än bara Naturkosmetik, ligger henne mycket varmt om hjärtat också. Absolut rätt kvinna på rätt plats!

Vi pratade om Naturkosmetik naturligtvis men hann även med lite av den privata sidan också. Jag är fortfarande helt fascinerad av att jag har haft en pratstund med en kvinna med en sådan gedigen bakgrund, kunskap och erfarenhet. Jag som egentligen ’bara’ har ett brinnande intresse för samma område men långt ifrån hennes kunskap. Men under vår pratstund var det som vi känt varandra under lång tid. Det här var ju första gången vi träffades. Otroligt! Avslutade samtalet med Julie för att träffade resten av tjejerna i teamet. Francesca Morgante – ILM Coordinator ** Rebecca Spohn – Administrative Assistant ** Shoko Furuno – Scientific Officer

Jättetrevliga allihop. Gillar verkligen mixen av nationaliteter bland personalen: engelsk, fransk, italiensk, tysk och japansk.

Besöket avslutades med en pratstund med Vincent (Vincent  Letertre – Technical Director) Han gick lite snabbt igenom reglerna för NaTrues kriterier. Han delade också med sig lite av sina erfarenheter från då han jobbade för Dr Hauschka. Otroligt intressant.

Sedan var det dags att ta farväl. Helt ”berusad” av intrycket från dessa härliga människor och väg ut ur byggnaden, slog mig tanken: Jag tog aldrig några kort!

** Nästa gång ska jag ha kameran hängande runt halsen! **

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.