5 mars 2024

Pressvisning Nvey Eco

Pressfrukost med grundaren Rohan Widdison ,Turkos AB (generalagent för Nvey Eco Sweden) och  Polhem PR  på Clarion Hotel Sign i Stockholm den 15 juni 2011.

Nvey Eco – Pure Organic Makeup Artistry

Grundaren för det australienska ekologiska makeup märket Nvey Eco, Rohan Widdison, fanns på plats och berättade om märkets bakgrund och framför allt om nylanseringen av samtliga produkter i serien.

-> Nvey Eco lanserades  2005 i Australien och USA. 2008 kom det till den svenska marknaden och finns i 34 länder runt om i världen varav 17 i Europa.

-> Produkterna är certifierade av OFC och kommer  nu under sommaren att blir certifierade enl EU (International) standard genom NaTrue.

-> Den nya och förbättrade formula ger produkterna bättre täckning och mer intensitet. Borstarna är  gjorda av komposterbart material. Hannah som bloggar här, gav sitt vittnesmål om den nya förbättrade Creme Deluxe Flawless Foundation; som gör henne 10 år yngre.

-> Nyansen Light Ivory som framtagits speciellt för den ljusa Skandinaviska hudtonen har också blivit en stor säljare i Asien. Just den  nyansen är dessutom skapad i samarbete med Nvey Eco och Gabriela från Turkos.se.

-> China är den största marknaden därefter kommer Turkiet.

-> Det kommer att dyka upp nyheter hela tiden framöver lovar Rohan. Till hösten kommer t ex mascara i resestorlek.

Det var jätte trevligt att få träffa Rohan, grundaren av Nvey Eco, hela Turkos ’gänget’

samt Carolina från Polhem PR

En mycket givande pressvisning. Mycket intressant var det också att få träffa Cajsa som bl a jobbar som sminkös inom tv/teater. Nvey Eco makeup måste verkligen vara en revolution inom det området. Ger ett perfekt underlag för just ’hård’ sminkning som ska tåla ljussättningar mm utan att skada huden, istället ge huden näring. Vore något för Hollywood att satsa på!

Stort tack till alla involverade, för en trevlig start på onsdags morgonen!

Share some blog love

En tanke på “Pressvisning Nvey Eco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.