Ansiktsvård,  Recensioner

Ansiktsrengöring med fluffigt skum (recension)

Lavera Faces My Age Foam Cleanser 50 ml ca pris 150 kr (finns bl a här)

som är från Laveras Faces Anti-Aging serie (30+). Finns även som dag/natt kräm, serum och ögonkräm/roll-on

Min kommentar: Till sommaren tyckte jag att denna ansiktsrengöring lät perfekt att testa. Mycket positivt möte blev det. Ett riktigt milt och fluffigt rengöringsskum som rengör utan att torka ut. Max två tryck behövs för att rengöra både ansikte och hals. Doften är diskret men jag inte riktigt få något grepp om vad det luktar, svårt att definiera. Den innehåller bl a jojoba och mandelolja. Tar bort smuts och makeup skonsamt men effektivt. Till att ta bort ögonmakeup bör man däremot använda något som är mer avsett för just det.
Den är vegan och är certifierad av NATRUE som Natural Cosmetics with Organic Portion = Naturkosmetik med Ekologiska Ingredienser.

Ingredienser/INCI: Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Coco Glucoside, Alcohol*, Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Saccharide Isomerate, Camellia Sinensis Leaf Extract***, Pongamia Glabra Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Maltodextrin, Silica, Cichorium Intybus (Chicory) Root Extract, Maltose, Algae, Magnesium Gluconate, Ubiquinone, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Benzyl Salicylate**, Citral**, Citronellol**, Geraniol** * ingredients from certified organic agriculture ** from natural essential oils *** from fair trade

Share some blog love
  •  
  •  
  •  

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.