Kroppsvård,  Recensioner

Body Scrub & Baby Oil från Dermanord (recension)

Body Scrub & Baby Oil från Dermanord

Mini/rese/prova på förpackningar á 30 ml/förp (ca pris scrub 30 kr ,ca pris baby oil 32 kr – finns bl a Hälsa för alla i PUB huset)

Body Scrub aromatherapy grapefruit & cinnamon
Kroppspeeling med korn från aprikoskärnor och Jojobaolja kroppspeeling som sägs göra så att huden stärks, stramas upp, blir jämn och mjuk Även motverkar finnar och oren hud. Kan dessutom användas på fötterna och nagelbanden.

Min kommentar: Brun lite geléaktig/flytande konsistens med små korn. Skrubbar milt men effektivt. Passar för den som vill ha en bra skrubb men inte allt för rivig. Doften är väldigt kryddig med rökta inslag. Hade kanske hoppats på att den skulle lukta mer av kanel. Till och från besväras jag av utslag på ryggen och jag tycker faktiskt att de lindras lite av denna skrubb. Passar att använda vid pedikyr och skrubba de små fossingarna och även vid manikyr av tassarna.

Ingredienser: Aqua Purificata, Prunus armeniaca (Aprikoskärnmjöl), Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betain (från kokos), Sodium coco-sulfate (från kokos), Sodium Lauroyl Oat Aminoacids, Biosaccharide Gum-1 (från soja och majs), Glyceryl Stearate (stearin syra och palmitinsyra), Mipa Laureth Sulfate (från veg. olja), Isostearamidopropyl Morpholine Lactate, Simmondsia Chinensis (Jojobaolja och korn), Citrus Decumana (Grapefruktolja), Caprylic/Capric Triglyceride (från kokos), Origanum Vulgare (Oregano), Thymus Vulgaris (Timjan), Cinnamomum Zeylanicum (Kanel), Rosmarinus Officinalis (Rosmarin), Lavandula Officinalis (Lavendel), Hydrastis Canadensis (Blodstilla, Gyllensigill).

Baby Oil
En kroppsolja för alla åldrar speciellt för känslig och torr hud. För rengöring av babyhud samt borttagning av smink.
Min kommentar: Härlig olja att smörja in kroppen med efter dusch/bad. Helt neutral doft = doftfri. Lätta att massera in på huden, lagom konstisens och lämnar huden mjuk utan att kännas alldeles för oljig.
Att ta bort ögonmakeup passa den också jätte bra till. Speciellt mascara som annars kan vara svårt att få bort löses upp bra av denna babyolja.
Ingredienser: Simmondsia Chinensis (kallpressad Jojobaolja), Butyrospermum Parkii (Sheasmörolja), Glycine Soja (Sojabönolja), Canola (Rapsolja), Rosmarinus Officinalis (Rosmarin antioxidant).

Share some blog love
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 16 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.