Hygien,  Recensioner

Deo från OY! Organic Young (Green People) – recension

OY! Organic Young (Green People) deo roll-on

apelsin/vanlij doft – 75 ml ca pris 135 kr finns bla här 

Min kommentar: Roll-on, lite halvkrämig så man får vara lätt på handen när man rollar på så det inte kommer för mycket och blir kladdigt. Inte den mest snabbtorkande deon men med lite viftande och tålamod så torkar den. Positivt är att den inte lämnar några vita ränder. Doften av apelsin och vanilj är väldigt svag, näst intill obefintlig och försvinner ganska så snabbt, hade gärna sett att doften varit lite starkare och att den hade stannat kvar längre. Håller relativt torrt och skyddar ganska bra mot svett doft men klarar nog inte riktigt av heta sommardagar, eller vid tillfällen då man kanske svettas extra mycket. Den är dock mild mot huden.
Priset är ganska högt och jag hade nog förväntat mig bättre resultat av denna deo.

Ingredienser/INCI: Aqua (spring water), Ammonium alum (mineral salt), Olea europaea (olive) oil*^, Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Zinc ricinoleate, Cetearyl glucoside, Cetearyl alcohol, Butyrospermum parkii (shea) butter*^, Glyceryl stearate, Levulinic acid, Alpha-glucan oligosaccharide, Aloe barbadensis (aloe vera) powder*, Rosmarinus officinalis (rosemary) extract*, Aroma [Citrus aurantium dulcis (orange) oil*, Citrus nobilis (mandarin) oil*, Citrus medica limonum (lemon) oil*, Cinnamomum camphora (ho wood) oil, Lavandula angustifolia (lavender) oil*, Vanilla planifolia (vanilla) extract*], Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate (from olive oil), Sclerotium gum, Xanthan gum, Sodium stearoyl glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Potassium sorbate, Linalool*, Limonene*, Geraniol* (from essential oils). ^fairly traded *89.49% certified organic ingredients
Certifierad av Organic Food Federation. Passar till veganer och vegetarianer.

Share some blog love
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 17 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.