Fötter

Glada Fossingar =)

I dag är min fötter mycket tacksamma. Det är Ellinor Malmberg,  som är orsaken till att de mår så bra =) En underbar pedikyrbehandling på Riddarklinikens salong med fotbad, skrubb, oljor, massage, kräm. Så ompysslade har de aldrig blivit någon gång.

Underbart gott kryddat te serverades under behandlingen Yogi Tea Cinnamon Spice (Kanel, kardemumma, ingefära, kryddnejlika, svartpeppar, kanelextrakt, ingefärsolja.) doftade underbart också som ett riktigt jul te =)

Tånaglarna fick ett lager av Suncoats vattenbaserade nagellack #16Plum.

Behandlingen kan jag varmt rekommendera =)

Tack fina Ellinor!

Share some blog love
  •  
  •  
  •  

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.