28 maj 2024

Hårmousse från Santé

Plastflaska (foam-pump) utan drivgas. Det blir ett ganska löst skum man får i handen när man trycker på pumpen. Inte den där fylliga mousse-känslan men ändå ok att applicera genom att krama in det i det fuktiga håret. Doftar lite beskt av öl, lite avslaget men doften stannar inte kvar i håret när man har torkat det. Jag kan känna skillnad på hårets struktur när jag har använt moussen, håret får en naturlig volym. Jag upplever den som helt okej, den ger volym och är inte uttorkande för min hårbotten. Lite fruktdoft och fylligare skum hade inte varit helt fel dock.

Natural Form Styling Mousse från Santé – Pris: ca 134 kr/150 ml (vitavera)

Innehåll: Vatten, öl, weingeist, druvsocker, glycerin, sockertensid, provitamin B5, kokossockerester, silkesprotein, veteprotein, socker och aminosyraester, blandning av eteriska oljor, citronsyra.

Certifierad av NaTrue och  BDIH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.