5 mars 2024

Igår var det Öppet Hus på Riddarkliniken

Jag var där tillsammans med en väninna. Riddarkliniken ligger i en liten mysig lokal med ingång direkt från gatan, ganska bra bit ner på Riddargatan från Östermalmstorg räknat.

Ing-Marie Svensson som förestår själva kliniken, Ellinor (eko-hudterapeut) och Agneta (massör) fanns på plats. Det erbjöds handmassage och sminkning.

Jag blev sminkad med makeup från Dr Hauschka, av Ellinor som förbättra på den mejken jag hade med lite mer färg och glöd. På läpparna fick jag lipgloss Blackberry, och jag blev kär =). En helt fantastisk färg när den kommer på läpparna.

Fick en informativ pratstund med Ing-Marie om Ayurveda Filosofin samt även lite tips utöver hudvård, eftersom Ayurveda filosofin bygger på helheten. Faktiskt mycket intressant. Jag måsta ta och fördjupa mig lite mer om just den filosofin framöver.

Min väninna passade på att få handmassage av Agneta, vilken hon upplevde mycket avslappnande.

Passade också på att tittat lite närmare på lite produkter från Dr Hauschka och Lakshmi 

foto: Jeanette Gustafsson

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.