26 maj 2024

Makeup Remover från Lavera – Recension

Makeup Remover Trend Sensitiv -30 ml ca pris: 101 kr

”En mild och ögonvänlig rengöring som snabbt och försiktigt tar bort makeup. Lämplig för det ömtåliga området runt ögonen. Berikade med special mix av oljor och vitaminer som lämnar huden ren och ombesörjd.”

Min kommentar: Genomskinlig flytande geléliknande formula. Luktar ganska starkt (Alcohol*). Bra pumpdosering. Lite rengöringsgel på en fuktad bomullspad som sedan varsamt appliceras runt ögonen. Tycker nog att det krävs upprepade appliceringar för att få bort all mascara. Torkar inte direkt ut men svider lite i ögonen även om jag har varit försiktig och inte gnuggat så känns rengöringen i alla fall lite stark för mina ögon. Så jakten på den perfekta ögonmakeup-rengöringen fortsätter.

Ingredienser/INCI:Water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Alcohol*, Caprylyl/Capryl Glucoside, Arginine, Xanthan Gum, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Citrus Grandis (Grapefruit) Extract*, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract*, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract*, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Citral**, Geraniol**, Citronellol**
* Ingredients from certified organic agriculture, ** natural essential oils

Certifierad av NaTrue som Organic Cosmetics och är Vegan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.