1 mars 2024

Pressat puder från Wet n Wild

Från Wet n Wilds Natural Blend serie kommer ett pressatpuder i en fin papp-dosa med spegel. Det medföljer en lite applicerings-svamp men jag har valt att använda puderborste när jag använder pudret.

De tre nyanserna jag har valt är Natural (den ljusaste), Bare (ljus) och Golden (lite mörkare men fortfarande mer beige än guldbrun). Doften är den samma för alla, vilken är relativt neutral med inslag av papp-puder-aktig, innehåller inga doftämnen. Appliceras ovan på en flytande foundation som fixering, kan användas utan foundation, de är inte speciellt täckande men ger en fin yta. Känns inte uttorkande på huden.

Jag brukar mest använda pudret ovanpå en flytande foundation. Använder jag nyansen Golden så får ansikte en aning mer färg utan att det blir en markant skillnad. Priset på pudret ligger inom budget-nivån och ett bra val om man vill använda ett mer naturligt alternativ, men inte har lust/kan lägga ner allt för stora summor.

Wet n Wild Natural Blend 100% Natural Pressed Powder
pris ca 79 kr/6,5 g

Ingredients: Mica, Zea Mays Starch, Magnesium Stearate, Kaolin, Calcium Carbonate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Potassium Sorbate, Glycine Soja Oil, [+/- Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499, Cl 77891, Cl 77007].

Du hittar det här märket bla hos Nelly och på City Gross

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.